Mød holdet

Desværre, vi har ikke andet end specialister.

Scroll

Rasmus Rudolf

Managing Partner

Rasmus har en baggrund som teknisk direktør fra designbureauet, 1508. Tilmed er Rasmus idémand bag og var ansvarlig for udviklingen af Go Basic i Økonomi- og Indenrigsministeriet. Han har stor erfaring med strategiudvikling for offentlige kunder og har lanceret en lang række offentlige websites, herunder ministerieløsninger for Finansministeriet, Miljø- og Fødevareministeriet og Social- og Indenrigsministeriet. Rasmus’ organisatoriske og kommercielle forståelse sikrer vores kunder en effektiv gennemførelse fra ide til daglig brug.

Johan Ingemann

Partner, Digital designer & Film Producer

Johan har en baggrund som koncept- og strategiudvikler og har i en årrække udviklet digital design og produceret film for så forskellige kunder som Finansministeriet, Patent- og Varemærkestyrelsen, PricewaterhouseCoopers (PwC), Steno Diabetes Center, Økonomi- og Indenrigsministeriet og Energinet.dk.

Jeppe Andreasen

Partner & IT Architect

Jeppe er it-arkitekten bag Go Basic og Berús digitale løsninger. Han har arbejdet som selvstændig med firmaet LinqIt og har tidligere været lead-udvikler hos Creuna og 1508. Jeppe har en ekstraordinær forståelse for teknisk udvikling, hvilket gør, at vores løsninger er lige så gennemtænkte som de er langtidsholdbare.

Christian Birk Rasmussen

Partner & Digital Designer

Christian er digital designer og frontend-udvikler med stor erfaring fra flere bureauer og vidt forskellige kunder – private og offentlige, store og små. Christian har senest udviklet digital identitet, design og frontend for Miljø- og Fødeministeriet, Social- og Indenrigsministeriet, Børnerådet, Cane-line og Skatteankestyrelsen.

Morten Langkjær

Digital Designer & Film Producer

Morten er filmproducer og digital designer. Han har arbejdet i både Danmark og USA med grafisk arbejde og filmproduktion for flere high-level brands – både på bureauer og som selvstændig. Senest har morten udviklet film og motion graphics for Nike, Verdensbanken, Steno Diabetes Center og PwC.

Mette Lund Kjærgaard

Project Manager, Head of Support

Mette er uddannet i digital design og kommunikation fra IT-universitetet og har sidst arbejdet som projektleder hos Dansk Design Center. Mette er superbruger i GoBasic og hjælper vores kunder når de har brug for udvidelser og support.

Heidi Keller

Head of Content

Heidi har solid erfaring med udvikling og produktion af alle typer content – lige fra tekst til video og podcast. Hun har tidligere været med til at opbygge den interne content-produktion hos Advice og har produceret indhold for kunder som Udenrigsministeriet, Arla, Circle K, Kræftens Bekæmpelse, Spar Nord og Realdania. Heidi har brugt lige så mange timer foran kameraet som bagved. Hun er nemlig både uddannet skuespiller og retoriker og har arbejdet professionelt inden for alle skuespildiscipliner, skrevet manuskripter og instrueret. Derfor har hun en både en stærk forståelse for historiefortælling og for at omforme strategiske budskaber til relevant og seværdigt indhold.

Michal Tupacz

Backend Developer

Michal er back-end udvikler med mere end 5 års erfaring med .NET-udvikling til især private danske virksomheder. Michal implementerer både moduler og funktionaliteter, men bruger en god bid af hans tid til generelle GoBasic forbedringer.

Ask Stig Kistvad

Digital Designer & Frontend Developer

Ask koder og designer løsningerne til vores kunder. Han har tidligere været på TwentyThree, hvor han blandt andet har lavet frontend-udvikling for kunder som Novo Nordisk, Elle og Kunstforeningen Gl. Strand. På Berú følger han projekterne fra designskitse til kode, og han sørger altid for at lytte til kundernes ønsker, så de bliver omsat til en funktionel og æstetisk webløsning. Ask sætter nemlig en ære i at kombinere sin sans for design med det kodetekniske, så design og funktion spiller optimalt sammen.

Line Rose Mørck

Studentermedhjælp

Line er Berús blæksprutte. Hun klarer alle de praktiske ting, der får hverdagen på bureauet til at hænge sammen. Når hun ikke hjælper med alt fra bogføring til mødeopdækninger, studerer hun psykologi og virksomhedsstudier på RUC. Med Line på holdet kan vi være sikre på, at regningerne bliver betalt, og møde-croissanterne bestilt. Og vi kan få ro til at nørde igennem med vores kundeprojekter.