Om os

Øjeblik, direktøren er lige ude og brygge kaffe

Hjertet og sjælen i Berú er tanken om, at et lille hold af seniorfolk med hver sit speciale er den absolut stærkeste sparringspartner for kunder, der har brug for digitale ydelser. Derfor har vi ikke en hær af koordinatorer og dyre projektledere. Og derfor, er den du skal tale med, en gang i mellem lige ud og sætte vand over. Vi er stiftet i sommeren 2013, og selv om vi vokser, bliver vi aldrig større end at du altid ved, hvor du har os.

Scroll

Berú på 5 linjer

  • Vi kan designe røven ud af et CMS, fordi vi er digitale i hjertet.
  • Vi er udviklerne af det populære offentlige CMS GoBasic.
  • Vi er drevet af fem erfarne specialister, som selv løfter projekterne.
  • Vi tænker konsekvent i moduler og kodegenbrug.
  • Vi udvikler og producerer film for både private og offentlige kunder.

Vil du tale med en projektleder eller en digital specialist?

Berú er drevet af fem erfarne specialister. Ingen juniorer. Ingen overlevering. Intet bøvl. Vejen fra idé til beslutning er kort. Samtidig er det rart for vores kunder at tale med den, der har mandat og evner til at løse opgaven med det samme. Vi lever og ånder for digitalt design, og vi koder med hjertet.

Vores designere står selv for frontend-implementeringen, så vi kan tage udgangspunkt i de nyeste tekniske muligheder, når vi udvikler og designer løsninger. Derfor møder vores arbejde vores kunders ønsker og ambitioner. Og uanset om vi skal løbe langt eller løbe hurtigt, sørger vi for, at opgaven kommer helt i mål.

Vi skruer ikke ned for service og support

Men kan I virkelig løfte vores store projekt uden at være flere? Ja, det kan vi. Og netop fordi, vi ikke er flere. Vi har nærmest ingen koordinering og administration, ingen MUS og ingen lønforhandling. I stedet bruger vi vores erfaring og tid på at levere. Og så bygger vi sjældent fra bunden. Vi forfiner vores kode, CSS og filmværktøjer, så vi hurtigere og hurtigere kan komme op med originale og effektive løsninger.

Vi elsker udvikling. Men: Det er i hverdagen efter lanceringen, at en webløsning for alvor viser sit værd. Dét er grunden til, at vi lægger masser af kræfter i den daglige tilpasning og videreudvikling. Og derfor, vi anser service og support for at være den vigtigste projektfase. Vi kunne ikke drømme om at overlade supporten til andre end os selv.

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med kommende digitale projekter, så ring, skriv eller kig forbi.

Njalsgade 21e, st. 2300 KBH S   +45 6169 9796  info@beru.dk