Om GoBasic CMS

Vi er udviklerne bag det offentliges fortrukne CMS platform

Go Basic er en pakkeløsning, der består af en række plug-and-play funktioner og moduler bygget til Umbraco. Platformen gør det hurtigere, lettere og billigere at skabe avancerede websites, som er intuitive at navigere i. Både for redaktører og brugere.

Se filmen

Læs mere på gobasic.org

Derfor virker GoBasic for alle

GoBasic er en platform til at bygge avancerede websites på en nem og intuitiv måde. Det er lavet, så det giver mening for så mange som muligt. Du opretter sider, trækker moduler ind (tekst, film, nyhedslister osv.), og justerer bredde og rækkefølge. Så gemmer du, og når du er tilfreds, publicerer du indholdet. Meget simpelt. Og meget traditionelt. Det mest utraditionelle er faktisk kvaliteten i implementeringen, mængden af funktionaliteter og prisen for en færdig løsning.

Med GoBasic bliver det hurtigere, lettere og billigere at skabe avancerede brugervenlige websites direkte i Umbraco.

GoBasic bliver dagligt testet af en hær af redaktører. Derfor ved vi, at det let at arbejde i. Systemet kører på nogle af de mest avancerede corporate websites i det offentlige Danmark – og funktionalitetslisten opfylder alle disse krav.

Al magt til redaktøren

Brugergrænsefladen er drag’n’drop-baseret, så redaktøren selv bestemmer modulernes placering og størrelse. Og da alle standardmoduler til corporate websites følger med, skal de ikke udvikles fra bunden igen. Det gør, at vi i udviklingsarbejdet ikke skal bruge tid på at skrive kode igen-igen, men sammen kan fokusere på relevante særfunktionaliteter og på det helt rigtige design.

Bagefter er det nemt at bygge alle de sites, der er brug for – ud fra samme tekniske løsning. Redaktøren kan selv oprette et helt nyt site. Direkte fra redaktørgrænsefladen.

   

Vil du høre mere om GoBasic?

Går I og overvejer at benytte GoBasic til jeres næste webprojekt, så kontakt os og hør nærmere om, hvordan I bedst muligt kommer igang.

Se kontaktoplysninger