Branded content

Fortæl en historie og skab en relation.

Branded content

Fortæl en historie og skab en relation

Branded content handler om at fortælle engagerende historier, der formidler værdier og livsstil fremfor produkter og salgsbudskaber. Afsenderen træder i baggrunden, men linkes til de værdier, fortællingen formidler. Det kan skabe en tættere relation til modtagerne og skabe et mere menneskeligt billede af afsenderen, fordi fokus fjernes fra salg til identifikation, inspiration og historiefortælling.

Branded content

PKA

Den gode vært

For at en historie skal blive god, kræver det en god historiefortæller. Selv den bedste vits kan blive forplumret af en dårlig levering.

Derfor kan det være en god idé at involvere en professionel vært i denne type produktion. Dels fordi professionelle mediefolk er virkelig dygtige til at få det bedste ud af medvirkende og situationer og bidrager til at højne produktionskvaliteten. Dels fordi de ofte vil fungere som en god indtrækker, så produktionen når længere ud. Værten bør dog altid være nøje matchet med emne, koncept og målgruppe.

Tør I lade den gode historie fylde?

Branded content kræver, at man tør være modig og lade den gode historie bane vejen. Som afsender bør man selv træde i baggrunden og undgå at presse sælgende budskaber ind.

Det stiller krav til, at konceptet fungerer som naturlig forlængelse af afsenderens emneområde og univers. Og at der er arbejdet indgående med at skabe en fortælling, der er underholdende og har noget på hjerte. Gevinsten er til gengæld, at I kan skabe en dybere relation til målgruppen.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at vide mere omkring processen, prisen eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive. Vi er flinke og rare og de indledende spadestik er naturligvis helt uforpligtende.

Kontakt

Johan Ingemann

Partner og filmansvarlig

E: johan@beru.dk
T: +45 4182 9796

Kontakt

Morten Langkjær

Partner og filmproducer

E: morten@beru.dk

Kontakt

Heidi Keller

Head of Content

E: heidi@beru.dk