Brandfilm

Positionér jeres organisation med en brandfilm.

Brandfilm

Når den store visuelle fortælling skal foldes ud

Brandfilmen er den ambitiøse film, der gennem smukke billeder, stærke ord og fængende musik formidler det helt særlige ved jer. Så I positionerer jer i markedet, brænder jer ind i interessenternes bevidsthed og gør jeres medarbejdere stolte.

Denmarks Digital Journey

Digitaliseringsstyrelsen

Teglfacader

Ambercon

Social Investering

PKA Pension

Vækst og udvikling i Danmark

Erhvervsministeriet

Et stemningsfyldt lydbillede

Musik sætter den rette stemning og skaber fremdrift.

Vi arbejder både med smagfuld stockmusik og nykomponeret musik skabt til den specifikke produktion – alt efter ambitionsniveauet for filmen. Ofte samarbejder vi med eksterne lyd- og musik-specialister, der nørder med detaljerne og sikrer, at kvaliteten er i top.

Hør hvad lyd kan gøre her:

Animerende virkemidler hjælper forståelsen på vej

Animationer, eller motion graphics, kan både fungere som et æstetisk virkemiddel og hjælpe forståelsen på vej. Animationer føjer et ekstra lag af information til filmen og giver et moderne og dynamisk udtryk.

Vi har stor erfaring i at indtænke og udvikle animationer, der løfter din film, så resultatet bliver smagfuldt og velafbalanceret.

Color-grading

Color-grading er en vigtig del af produktionsprocessen, og helt essentiel for at ramme den rette æstetik og stemning i fortællingen.

Vi optager altid i flat/raw format for at bevare flest mulige deltaljer og kvalitet, hvorfor denne efterfølgende grading er vigtig. I processen justeres og fintunes klip, og der skabes et generelt "look" så filmen får sit eget og et ensartet udtryk hele vejen igennem. Vi tager altid afsæt i retningslinjerne fra organisationens designguide, og grader ud fra at styrke fortællingens formål, så budskaber modtages bedst muligt.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at vide mere omkring processen, prisen eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive. Vi er flinke og rare og de indledende spadestik er naturligvis helt uforpligtende.

Kontakt

Johan Ingemann

Partner og filmansvarlig

E: johan@beru.dk
T: +45 4182 9796

Kontakt

Morten Langkjær

Partner og filmproducer

E: morten@beru.dk

Kontakt

Heidi Keller

Head of Content

E: heidi@beru.dk