Casefilm og testimonials

Når troværdigheden skal styrkes.

Casefilm og testimonials

Når troværdigheden skal styrkes

Animationsfilmen er oplagt, når I skal fortælle om komplekse emner. Animation gør det abstrakte konkret, og det højtidelige uformelt. Animationsfilm kan være det perfekte pædagogiske formidlingsværktøj, når I skal give jeres målgruppe indblik i abstrakte størrelser som processer og data.

Testimonial

Bülow

Testimonial

Venzo

Troværdighed frem for alt

Når vi arbejder med casefilm og testimonials er vores mål altid, at de medvirkende bevarer deres integritet. Deres budskaber skal fremstå så autentiske – og subtile – som muligt.

Det gør vi bl.a. ved at udarbejde en fokuseret spørgeramme, der hjælper de medvirkende med at udtrykke sig præcist og skaber en klart retning for fortællingen. Ofte laver vi også forinterviews, hvor vi i samarbejde med både jer og de medvirkende udarbejder de bedste og mest interessante svar, så alle parter føler sig trygge, hørte og velforberedte, inden optagelserne går i gang.

Synergi ved andre produktioner

Casefilm og testimonials er relativt enkle film og kan med fordel produceres i forlængelse af andre produktioner, så I får mest mulig værdi ud af optagedagene.

Det enkle format giver også mulighed for at optage flere film på samme dag, hvor I trækker på samme location og medvirkende, men sætter fokus på forskellige emner i hver film. På den måde får I mest mulig værdi ud af budgettet.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at vide mere omkring processen, prisen eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive. Vi er flinke og rare og de indledende spadestik er naturligvis helt uforpligtende.

Kontakt

Johan Ingemann

Partner og filmansvarlig

E: johan@beru.dk
T: +45 4182 9796

Kontakt

Morten Langkjær

Partner og filmproducer

E: morten@beru.dk

Kontakt

Heidi Keller

Head of Content

E: heidi@beru.dk