Medarbejderfilm

Når rekrutteringen skal have en saltvandsindsprøjtning.

Medarbejderfilm

Når rekrutteringen skal have en saltvandsindsprøjtning

Medarbejderfilmen sætter ansigt på jeres organisation og skaber god mulighed for identifikation for potentielle medarbejdere. Derfor er jeres medarbejdere de vigtigste ambassadører for jeres organisation, når I skal tiltrække nye talenter.

Medarbejderfilm

Digitaliseringsstyrelsen

Medarbejderfilm

Rigsrevisionen

En forhøjet virkelighed

Medarbejderfilm skal ikke ligne glitrede reklamer. De skal afspejle virkeligheden. Men de skal også være seværdige og fremstå professionelle.

Vi plejer at sige, at medarbejderne og arbejdspladsen skal ligne sig selv på en rigtig god dag. Derfor arbejder vi med en naturlig, men flatterende lyssætning og udvælger de mest attraktive locations i organisationen.

Kunsten at være naturlig

Det kan være overvældende pludselig at sidde over for et kamera, hvis man ikke er vant til det.

Heldigvis har vi stor erfaring med at hjælpe de medvirkende til at slappe af foran kameraet, være naturlige og formulere sig præcist. Så de kan være de bedst mulige ambassadører for organisationen.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at vide mere omkring processen, prisen eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive. Vi er flinke og rare og de indledende spadestik er naturligvis helt uforpligtende.

Kontakt

Johan Ingemann

Partner og filmansvarlig

E: johan@beru.dk
T: +45 4182 9796

Kontakt

Morten Langkjær

Partner og filmproducer

E: morten@beru.dk

Kontakt

Heidi Keller

Head of Content

E: heidi@beru.dk