Om GoBasic

GoBasic gør det let at få det hele

GoBasic er den platform, vi bygger alle vores webløsninger på. Med GoBasic er langt det meste af den tekniske udvikling klaret, allerede inden dit projekt starter. Det betyder, at du kan bruge dine ressourcer på det sjove i stedet. For eksempel det gode indhold og det lækre design. Du får altså en pakkeløsning, der giver dig mulighed for at skræddersy dit website. Men der er mere endnu…

Se en kort introduktion

6 gode grunde til at bruge GoBasic

Fuld tilgængelighed

Tilgængelighed er en kompliceret størrelse, så det vi har klaret for dig. Derfor er GoBasic tilgængelighedstestet af Digitaliseringstyrelsen og WCAG-kompatibel.

Hurtigere end nogensinde

Træt af at vente på sider, der loader? GoBasic har markedets hurtigste responstid både på redaktør- og brugerflade. Det vil ikke kun gøre dine brugere glade – Google elsker det!

Alt inkluderet

Du får hosting, opdateringer og support til en fast månedlig pris. Det betyder, at du får al den hjælp, du har brug for, og undgår ubehagelige økonomiske overraskelser.

Ubegrænset fleksibilitet

Du får ubegrænset fleksibilitet til at bygge dit indhold. Kernen i GoBasic er det modulbaserede Grid Editor, som gør det lige så let at opbygge dit indhold som at bygge med LEGO-klodser.

Styr alt fra én platform

Har du brug for flere sites på én løsning? Intet problem. GoBasic giver dig overblik over alle dine sites, så du let kan redigere i dem. Brug for flere sites? Det kan klares med få klik.

Sikkerhed taget til et nyt niveau

Styr på persondata-reglerne? Det har vi. Derfor er dine og dine brugeres data sikret. Og vi har bygget en pansret mur om dit indhold, så det er sikret imod ubudne gæster.