Vores arbejde

Hvad tilbyder vi? 

Vi har specialiseret os i både webløsninger og indholdsproduktion. Og du behøver ikke vælge. Vi har nemlig gjort vores webløsninger lette, hurtige og billige, så du kan fokusere på det gode indhold.

Web Content

Web

Vi har gjort det let, så du kan være ambitiøs.

For når teknikken allerede er klaret med GoBasic, kan du hurtigt komme videre til alt det sjove. Hos os kan du vælge mellem en lang række ydelser, som du kan sammensætte alt efter dit behov.

Sæt retningen

Du kender din målgruppes behov, men hvordan kommer du videre derfra? Vi hjælper gerne med at omsætte dine indsigter til den effektive strategi og det rammende koncept.  

Forstå din målgruppe

Hvem vil du egentlig nå? Og hvad har de brug for? Vi hjælper dig med at afklare dine brugeres behov gennem fx brugeranalyse, interview eller co-creation.

Skab platformen

Strategi og koncept er på plads, men hvordan får du det ud at leve? Vi hjælper dig med informationsarkitekturen på dit site, opsætter templates for redaktørerne og udvikler det design, der får dit site til at skille sig ud. Men hvad så med udviklingen? Bare rolig. Den er allerede klaret med GoBasic, så du kan bruge ressourcerne på det gode indhold. Du kan selvfølgelig altid få hjælp til særfunktionaliteter og customintegration.

Bliv godt klædt på

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig godt i gang med din nye webløsning op til lanceringen og sørge for, at alt spiller i tiden efter. Derfor tilbyder vi undervisning i, hvordan man bruger GoBasic, brugertest af sitet og løbende support og opdatering.

  

Content

Et website uden indhold er som et hus uden møbler. Og så er det svært at holde folk indendøre.

Vi hjælper med både rådgivning og produktion, så dine besøgende får lyst til at slå sig ned. Hvad har du brug for?

Video

Gode videoer engagerer, konverterer og formidler dit budskab, så det bliver relevant og i øjenhøjde. Vi har mere end 100 indholdsproduktioner i benene årligt og kan filmformatets fordele og begrænsninger på fingerspidserne. Derfor kan vi hjælpe med både rådgivning, udvikling og produktion, så du får lige netop den contentfilm, der kan gøre en forskel for din organisation.

Brandfilm
Overbevis om, at du er den bedste til det, du gør

Animationsfilm
Gør det komplekse enkelt

Casefilm
Vis det gode eksempel

Produktpræsentation
Gør dit produkt uundværligt

Stemningsreportage
Byd andre indenfor

Testimonials
Skab tillid

Medarbejderportræt
Sæt ansigt på din organisation

Webinar
Gør din målgruppe klogere

Webisodes
Skab et community om dit brand

How to
Hjælp din målgruppe

Animation

Animation gør det komplekse enkelt. Det giver nemlig mulighed for at vise mere, end virkelige billeder kan. Derfor er animation oplagt, hvis du skal formidle kompliceret eller tungt stof. Vi hjælper dig gerne med udvikling og produktion.

Tekst

Ord former vores forståelse af verden. Derfor skal de vælges med omhu. Men det kan være svært at få tid til at finde de helt rigtige. Derfor tilbyder vi tekstproduktion til fx web, social media, voice overs og scripts – uanset om din tekst bare har brug for et par friske øjne, eller Word-dokumentet er helt blankt.

Foto

Gode fotos suger os ind. De sætter os i en stemning. Fortæller en historie. Brugernes forventning til visuel formidling er stigende, og derfor er gode fotos uundværlige. Vi tilbyder alt fra portrætter til stemningsbilleder.

Podcast

Podcast giver mulighed for at gå i dybden og få din målgruppes (næsten) uforstyrrede opmærksomhed over længere tid. Men det kræver, at indholdet er godt, og at du ikke bare spiser dem af med en lang radioreklame. Vi hjælper dig med at udvikle og producere indhold, som din målgruppe har lyst til at have i ørerne.

Grafik

Grafik skaber overblik og giver dit indhold et stramt visuelt udtryk. Vi udvikler alt fra ikoner til modeller og motion graphics, så dit indhold bliver formidlet klarest muligt.

Sådan bliver dit indhold til

Uanset, hvilket stykke indhold, vi producerer, er processen altid den samme. På den måde er vi ret kedelige.

Afklaring

Idé- og konceptudvikling

Præproduktion

Produktion

Postproduktion

Leverance