Mød holdet

Desværre. Vi har ikke andet end specialister.

Rasmus Rudolf

Managing Partner

Rasmus har en baggrund som teknisk direktør fra designbureauet 1508. Han er idémanden bag Go Basic og var ansvarlig for udviklingen af løsningen i Økonomi- og Indenrigsministeriet. Han har stor erfaring med strategiudvikling for offentlige kunder og har lanceret en lang række offentlige websites, herunder ministerieløsninger for Finansministeriet, Miljø- og Fødevareministeriet og Økonomi- og Indenrigsministeriet. Rasmus’ organisatoriske og kommercielle forståelse sikrer vores kunder en effektiv gennemførelse fra idé til daglig brug. 

Johan Ingemann

Partner & Film Producer

Johan har i en årrække arbejdet med udvikling og produktion af film og brænder for at skabe nærværende og troværdige fortællinger. Han fungerer oftest som instruktør på vores produktioner, men har også erfaring som fotograf og klipper. Johan har produceret film for blandt andet Socialstyrelsen, PKA Pension, Steno Diabetes Center, Region Hovedstaden, PwC, Økonomi- og Indenrigsministeriet og Energinet.dk. Han går altid til projekterne med stor nysgerrighed og har en stærk forståelse for vores kunders virkelighed.

Christian Rasmussen

Partner & Digital Designer

Christian er digital designer og frontend-udvikler med erfaring fra bl.a. Sigma, ArtRebels og Robert & Ingemann. I Berú sørger Christian for, at informationsarkitekturen og designet spiller, og han koder frontend til vores kunders websites. Christian har bl.a. arbejdet med Finans Danmark, Finansministeriet, PKA Pension og Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet. Med Christian på projektet bliver vores kunders ønsker og behov oversat til et design, de kan spejle sig i. Fordi han både designer og koder, er han eminent til at se, hvilke muligheder en digital løsning kan have, og han styrer sikkert uden om alle faldgruber.

Morten Langkjær

Partner & Film Producer

Morten har arbejdet i både Danmark og USA med grafisk arbejde og filmproduktion for flere high-level brands – både på bureauer og som selvstændig. Han har bl.a. udviklet film og motion graphics for Nike, LEGO, Verdensbanken, Steno Diabetes Center og PwC og er specialiseret i markedsføring og branding gennem autentisk historiefortælling. I vores produktioner bidrager Morten med et skarpt æstetisk og kreativt øje og en solid forståelse for visuel kommunikation af organisatoriske kerneværdier.

Michal Tupacz

Backend Developer

Michal er back-end udvikler med mere end 5 års erfaring med .NET-udvikling til især private danske virksomheder. Michal implementerer både moduler og funktionaliteter, men bruger en god bid af hans tid til generelle GoBasic forbedringer. På den måde sørger han for, at vores kunders GoBasic-løsninger fungerer optimalt til lige netop deres behov.

Kristian Lindebæk Pinholt

Senior Project Manager

Kristian gør det komplicerede simpelt. Han har en stærk analytisk sans og er god til at holde fokus på slutbrugerens behov. Kristian er kundernes garanti for en løsning, der skaber værdi og møder brugeren i øjenhøjde.
Kristian har over 10 års erfaring i at arbejde med digitale løsninger i bl.a. Finansministeriet og ATP. Her har han arbejdet med alt fra offentlige websites til komplekse selvbetjeningsløsninger, men altid med fokus på det, der møder brugeren. Hans solide erfaring med informationsarkitektur, brugertest, tilgængelighed og brugeroplevelse hjælper vores kunder til at ramme plet med deres projekter.

Heidi Keller

Head of Content

Heidi har solid erfaring med udvikling og produktion af alle typer content – lige fra tekst til video og podcast. Hun har tidligere været med til at opbygge den interne content-produktion hos Advice og har produceret indhold for kunder som Udenrigsministeriet, Arla, Circle K, Kræftens Bekæmpelse, Spar Nord og Realdania. Heidi har brugt lige så mange timer foran kameraet som bagved. Hun er nemlig både uddannet skuespiller og retoriker og har arbejdet professionelt inden for alle skuespildiscipliner, skrevet manuskripter og instrueret. Derfor har hun en både en stærk forståelse for historiefortælling og for at omforme strategiske budskaber til relevant og seværdigt indhold.

Ask Stig Kistvad

Digital Designer & Frontend Developer

Ask koder og designer løsningerne til vores kunder. Han har tidligere været på TwentyThree, hvor han blandt andet har lavet frontend-udvikling for kunder som Novo Nordisk, Elle og Kunstforeningen Gl. Strand. På Berú følger han projekterne fra designskitse til kode, og han sørger altid for at lytte til kundernes ønsker, så de bliver omsat til en funktionel og æstetisk webløsning. Ask sætter nemlig en ære i at kombinere sin sans for design med det kodetekniske, så design og funktion spiller optimalt sammen.

Line Rose Mørck

Studentermedhjælper

Line er Berús blæksprutte. Hun klarer alle de praktiske ting, der får hverdagen på bureauet til at hænge sammen. Når hun ikke hjælper med alt fra bogføring til mødeopdækninger, studerer hun psykologi og virksomhedsstudier på RUC. Med Line på holdet kan vi være sikre på, at regningerne bliver betalt og møde-croissanterne bliver bestilt. Og vi kan få ro til at nørde igennem med vores kundeprojekter.

Mette Lund Kjærgaard

Project Manager, Head of Support

Mette er uddannet i digital design og kommunikation fra IT-universitetet og har bl.a. arbejdet som projektleder hos Dansk Design Center. Mette er superbruger i GoBasic og hjælper vores kunder, når de har brug for udvidelser og support. Hun sikrer altså, at vores løsninger fungerer optimalt i hverdagen – længe efter lanceringen.

Andreas Klevin

Junior videographer

Andreas assisterer vores filmproduktionshold med optagelser og redigering. Han har solid produktionserfaring fra bureauverdenen, hvor han har arbejdet med en bred vifte af kunder og projekter. Hos Advice har han bl.a. lavet produktioner for Sundhedsstyrelsen og Abbvie, og i Berú har han arbejdet med bl.a. PWC og Socialstyrelsen. Med Andreas på holdet er vores kunder sikret et sikkert æstetisk blik, grundighed, solide tekniske færdigheder og en stærk forståelse for deres behov.