Jobopslag

Er du vores nye, smilende customer supporter?

04-11-2022

Vi scorer topkarakterer i kundetilfredshed, og det vil vi gerne fortsætte med - med dig ombord. Vi har nemlig brug for Danmarks sødeste og gladeste customer supporter, som elsker at nørde med CMS og bruge de muligheder, der er, til at få webkommunikationen til at spille.

Hvem håber vi du er?

Du er typen, der bliver motiveret af at hjælpe andre med at opnå deres mål for webkommunikation. Det bliver dig, der hjælper kunden godt i gang på deres nye website og er den, der kender de mange fleksible muligheder i GoBasic og kan vise kunderne de tricks, der gør, at deres flowchart står knivskarpt og nyhedsarkivet er sat op med alle de rigtige indstillinger.

Du skal med andre ord have en stor portion CMS flair. Måske har du siddet som webredaktør i en myndighed eller virksomhed og været den, de andre altid vidste de kunne spørge om hjælp. Måske også den, der har undervist internt i brug af jeres CMS.

For at lære dine kunders behov og ønsker godt at kende, kommer du til at sidde med sammen med projektteamet fra opstartsworkshop til kunden er i luften.

Hvad skal du lave?

Efter en grundig oplæring og med masser af sparring fra vores supportansvarlige Iben og resten af webteamet kommer dine opgaver til at blive:

  • Bemande supportfunktionen i samarbejde med Iben og hjælpe vores kunder med stort og småt
  • Sidde med på projekter og hjælpe kunderne godt i gang i GoBasic
  • Hjælpe vores designer fx med at opsætte skabeloner mv. efter designet er implementeret
  • Hjælpe med de mere redaktionelle opgaver vores kunder melder ind i supporten og selv kunne lave fejlsøgning, hvis et modul driller
  • Identificere, om vores kunder har ønsker, som vi ikke opfylder endnu
  • Udvide og forfine vores e-læringsunivers med flere videoer og tips og tricks

Velkommen hos Berú

Så til det sjove: For hvis du bliver en del af Berú, så kommer du til at strække dig langt og lægge dig i selen for at være imødekommende og tage den ekstra opgave ind, du ikke lige havde planlagt. Især når det brænder på hos vores kunder. Men du kommer også til at have lange snakke om, hvorvidt “Station Eleven” var overvurderet, mens du spiser smørrebrød med tartar til frokost. Du ender muligvis også med at synge karaoke kl. 03 i Berlin med din kollega - og der er mulighed for at få et dagligt lag tæv af din chef i bordfodbold.

OBS! Hvis du drømmer om at blive projektleder, så hold øje med, hvornår der kommer et andet opslag :-). Lige nu søger vi én som elsker support, at sidde og nørde i detaljen med et cms og med at klæde kunderne på til selv at lykkes med deres webkommunikation.

Har du spørgsmål?

Så kontakt: Kristian Pinholt, Projektchef på 2227 1953 / pinholt@beru.dk eller din nye nærmeste chef Iben Bagge, Supportansvarlig på 6169 9796 / iben@beru.dk

Vi holder løbende samtaler - så skynd dig at søg - med allersidste ansøgningsfrist mandag d. 21. november. Vi håber, du kan starte 1. januar og gerne før. Send din ansøgning og CV til info@beru.dk

---------

Berú? Hvem er Berú?

Vi er et ungt digitalbureau, der består af 17 personer, som leverer websites og film til offentlige og private kunder. Vi opfatter mest os selv som et digitalt produkthus, da vi laver alle websites på vores egen SaaS CMS platform, GoBasic, som vækster hurtigt.

På GoBasic udvikler vi alt fra små kreative kampagnesites til store offentlige myndighedswebsites. Bl.a. står vi bag sites som Coronasmitte.dk, Sundhedsministeriet.dk, Nationaltcenterforetik.dk og Rigsrevisionen.dk.

Læs mere om Berú og GoBasic her på beru.dk og gobasic.dk.

Download jobopslag som pdf